WP Gruppen

WP Fiks har fokus på å hjelpe deg med feil og problemer du måtte ha med en eksisterende WordPress nettside. WP Fiks er den del av WP Gruppen som leverer et bredt spekter av tjenester for deg som ønsker en nettside, har en nettside eller ønsker seg flere besøkende / salg.  Vi har egne sider for det som har med nettsider å gjøre, det som har med markedsføring og det som har med drift og vedlikehold.

Grunnen til at vi har skilt ut dette er at du som kunde skal kunne finne den informasjonen du er ute etter på enklest mulig måte.

WP Gruppen har bred erfaring med utvikling av WordPress nettsider, drift og vedlikehold samt markedsføring i aktuelle kanaler som Google og Sosiale Medier.

Vårt mål og lovnad til deg som kunde er at du alltid skal bli fornøyd og få enestående support når du trenger det. Vi legger også opp til at du skal kunne slippe å tenke på alt som har med web å gjøre. Vi ordner det for deg og du vil alltid få gode rapporter på utført arbeid.

Vi har også en egen kundeportal som alle våre kunder får tilgang til der du vil finne all informasjon om ditt kundeforhold.

Copyright © 2019 WPFiks.no Alle rettigheter reservert.